|
|
|
|
LEADER |
01175nam a2200265 a 4500 |
001 |
104241 |
005 |
20190206102312.0 |
008 |
0120s1983----xr ---------u-------cze-d |
020 |
|
|
|c 25.00 Kč
|
040 |
|
|
|e AACR2
|9 1
|b cze
|
080 |
|
|
|a 641.55
|
100 |
1 |
|
|a Rakušanová, Jarmila
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /
|c Jarmila Rakušanová ; ilustrace Alena Barešová
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Státní zemědělské nakladatelství,
|c 1983
|
300 |
|
|
|a 238 s., [20] s. fot.
|
490 |
1 |
|
|a Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací
|
500 |
|
|
|a Obsahuje lit. - Obsahuje rejstřík.
|
653 |
|
|
|a výživa
|a kuchařky
|a recepty
|a zvěřina
|a konzervování
|
700 |
1 |
|
|a Barešová, Alena
|4 ill
|
830 |
|
0 |
|a Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací
|
999 |
|
|
|d 104241
|
993 |
|
|
|0 1
|1 315200024051
|4 0
|6 CHO_641_550000000000000
|7 0
|9 208275
|a 25.00
|b 0
|c 24051
|d 2010-11-11
|e 0
|f CHO
|g CHO 641.55
|h 25.00
|l CHO
|n 0
|r 2019-02-06
|t 5
|w 2019-02-06
|y KN
|z KU
|
993 |
|
|
|0 0
|1 315200025145
|4 0
|6 RAD_641_550000000000000
|7 0
|9 208276
|a 25.00
|b 0
|c 25145
|d 2010-12-12
|e 0
|f RAD
|g RAD 641.55
|h 25.00
|l RAD
|n 0
|r 2020-08-25
|t 5
|w 2019-02-06
|y KN
|z KU
|