Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /

Hlavní autor: Rakušanová, Jarmila
Další autoři: Barešová, Alena
Médium: Kniha
Vydáno: Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1983
Vydání: 1. vyd.
Edice: Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01175nam a2200265 a 4500
001 104241
005 20190206102312.0
008 0120s1983----xr ---------u-------cze-d
020 |c 25.00 Kč 
040 |e AACR2  |9 1  |b cze 
080 |a 641.55 
100 1 |a Rakušanová, Jarmila  |4 aut 
245 1 0 |a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny /  |c Jarmila Rakušanová ; ilustrace Alena Barešová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1983 
300 |a 238 s., [20] s. fot. 
490 1 |a Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací 
500 |a Obsahuje lit. - Obsahuje rejstřík. 
653 |a výživa  |a kuchařky  |a recepty  |a zvěřina  |a konzervování 
700 1 |a Barešová, Alena  |4 ill 
830 0 |a Sbírka ekonomických a encyklopedických publikací 
999 |d 104241 
993 |0 1  |1 315200024051  |4 0  |6 CHO_641_550000000000000  |7 0  |9 208275  |a 25.00  |b 0  |c 24051  |d 2010-11-11  |e 0  |f CHO  |g CHO 641.55  |h 25.00  |l CHO  |n 0  |r 2019-02-06  |t 5  |w 2019-02-06  |y KN  |z KU 
993 |0 0  |1 315200025145  |4 0  |6 RAD_641_550000000000000  |7 0  |9 208276  |a 25.00  |b 0  |c 25145  |d 2010-12-12  |e 0  |f RAD  |g RAD 641.55  |h 25.00  |l RAD  |n 0  |r 2020-08-25  |t 5  |w 2019-02-06  |y KN  |z KU